Culinair dineren op een unieke locatie met Ons Jongens!

Op een unieke locatie in het oude buurtschap Breemortel in Deurne achter de Brabantse langgevelboerderij gaat u een avond culinair genieten op 29 juli, 30 juli, 31 juli, 1 augustus of 2 augustus!

U wordt om 17:30 uur ontvangen met een bijzonder (groenten) aperitief. U neemt plaats aan één van de tafels die in rijen zijn opgesteld en geniet u als eerste van de amuses om uw smaakpapillen te prikkelen. Daarna mag u genieten van een (h)eerlijk culinair 5 gangen diner.

Tussen de gangen door mag u over het peelrandbreukpad de moestuin in. Met boer Henk maakt u een wandeling in de onvergetelijke groentetuin met meer dan 100 bijzondere groenten en kruiden. Boer Henk vertelt de gasten hoe hij (h)eerlijke groenten teelt in de open lucht, waarvan u natuurlijk ook mag proeven. Op een mooie plek tussen de groenten stopt  u en geniet u van een bijzonder gerecht.

Na afloop kunt u nagenieten onder het genot van een kopje koffie/thee met een likeur of een ander drankje.
Chef Jan verzorgt het culinair diner, waarin hij u laat proeven van tientallen (h)eerlijke groenten van Bijzonder Brabants.

Avondvullend programma met aanvang om 1730 en eindtijd omstreeks 22:30 uur. Topkwaliteit met veel beleving, een vleugje Brabantse gemoedelijkheid en vooral een ongedwongen setting. Genieten dus!

Voor € 79,- per persoon een aperitief, het 5 gangendiner met amuses en een rondleiding door de onvergetelijke groentetuin.

Natuurlijk houden wij rekening met de corona richtlijnen. Bij reservering graag opgeven met hoeveel huishoudens u wilt komen, dit mag u invullen bij ‘opmerkingen’. Mocht vanwege corona regelgeving deze activiteit niet door kunnen gaan, dan ontvangt u het volledige bedrag terug op uw rekening.

Reserveren kan via www.bijzonderbrabants.nl/evenementen